ellenorkwestlund.blogg.se

Firar mig själv!!

Allmänt Permalink1

Hårt arbete lönar sig.. För idag nådde jag första kvalificeringen, och är nu ett steg närmare min dröm! 👏❤ För en månad sedan hade jag inte trott att jag skulle sitta här idag, och faktiskt vara stolt över mitt arbete. MEN DET ÄR JAG! Jag är så fruktansvärt stolt att jag klarat detta. 

Jag ska inte säga att det alltid varit lätt, tvärtom. Många kvällar har jag bara velat slita av mig håret och ge upp. Men vem hade vunnit på det? Ingen. Därför är jag så tacksam över att jag har mina mål, och min dröm som hjälper mig när det känns lite tuffare. Det svåraste, har nästan varit att jag inte känt något förtroende från min familj, ingen stöttning.. Men samtidigt känns allt så mycket bättre nu när jag vet att jag fått klara mig mycket på egen hand. Kunna bevisa för folk att jag inte ger upp bara för att dom inte tror på mig. 

Jag tänker inte stanna här, jag tänker klättra. Jag tänker klättra mot framgång, och nästa månad.. Då ska jag nå mitt mål. Oavsett hur jobbigt det kommer vara, så ska jag nå dit. 

Till top